مطالب مرتبط:
اپل برای نمایشگر هر آیفون Duo حدود 250 دلار به سامسونگ می پردازد
جهش بی سابقه صادرات خودروی چین/ رکورد سال گذشته شکسته شد
برکناری فرمانده عراقی در ارتباط با حملات به خطوط نفت عربستان/ تاکید ریاض و بغداد بر همکاری
بانک ملی ایران؛ 98 سال همراهی با روایت ملی (ویدیو)
عربستان منشأ پهپادهای مهاجم به خطوط نفتی را فاش کرد؛ فعلا پاسخ نمی دهیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 شهریور 1405 ساعت 10:202026-09-12اجتماعي

 تونل های خطوط 3 و 4 مترو مشهد حدود 2 سال دیگر به اتمام می رسد


مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد، گفت: در حال حاضر دو دستگاه TBM در خطوط 3 و 4 فعال هستند و در کنار آن، عملیات اجرایی ایستگاه ها و بخش های مختلف پروژه نیز ادامه دارد و بر اساس روند فعلی، - مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد:  تونل های خطوط 3 و 4 مترو مشهد حدود 2 سال دیگر به اتمام می رسد خراسان رضوی (ایسنا) - مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد، گفت: در حال حاضر دو دستگاه TBM در خطوط 3 و 4 فعال هستند و در کنار آن، عملیات اجرایی ایستگاه ها و بخش های مختلف پروژه نیز ادامه دارد و بر اساس روند فعلی، پیش بینی می شود تونل های خطوط 3 و 4 حدود دو سال دیگر تکمیل شوند.

کیانوش کیامرز در گفت وگو با ایسنا در خصوص کاهش سرعت حفاری مترو مشهد، اظهار کرد: با توجه به اینکه در شرایط فعلی در حال مدیریت منابع مالی شهرداری و دولت در بخش های مختلف هستیم، عملیات اجرایی پروژه در چهار جبهه کاری به صورت همزمان ادامه دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دو دستگاه حفاری TBM یکی در خط 3 و دیگری در خط 4 مشغول به کار است.

علاوه بر عملیات حفاری، ایستگاه های فاز نخست خط 3، ایستگاه میانی این فاز، سایر بخش های فاز نخست خط 3 و همچنین تجهیزات خط 2 نیز به صورت همزمان در حال پیگیری است.


برچسب ها: شهرداری - مدیرعامل - مشهد - خطوط - ادامه دارد - عملیات - پروژه
آخرین اخبار سرویس:

 تونل های خطوط 3 و 4 مترو مشهد حدود 2 سال دیگر به اتمام می رسد

 تونل های خطوط 3 و 4 مترو مشهد حدود 2 سال دیگر به اتمام می رسد